avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copil agresat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copil agresat

O femeie mi-a agresat fizic și scuipat copilul în vârstă de 9 luni. Copilul era la mine în braţe și ea s-a repezit la noi. L-a prins pe copil de mână l-a bruscat și l-a zgâriat. I-am făcut poze la mânuţa pentru a avea dovezi clare dar acum pe piele aproape ca nu se mai vad urmele. Aș vrea să merg până în pânzele albe ca aceasta bestie să plătească pentru fapta săvârșită. Ce mă îndrumaţi să fac? Certificat medico legal nu cred ca îmi dă cineva.
Vă rog mult să-mi daţi un răspuns.
Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Sigur, puteti contacta cu incredere un avocat care sa va ajute la redactarea plangerii, intrucat sunt necesare informatii suplimentare ce nu pot fi detaliate public, precum: date de identificare, acte, semnarea unui acord de prelucrare a datelor personale, a unui contract de asistenta juridica. Puteti sa contactati un avocat de la adresa Dvs. de domiciliu sau chiar de pe lista avocatilor din forum daca doriti (sunt afisate datele de contact, ne puteti scrie mesaj in privat).
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Carmen Matei, Avocat
Trebuia sa scoatet CML la momentul respectiv.
Aveti martori care sa confirme ce sustineti dvs? Unde s-a intamplat?
Din păcate nu am avut cum sa merg să scot CML în ziua respectivă iar în următoarea zi urmele s-au văzut foarte foarte puţin. Nu cred că mă băga cineva în seamă pentru atât.
Martori nu am, decât vecina care a auzit urletele, dar atât, nu a și văzut ce s-a întâmplat. Plus ca știu sigur că nu ar veni ca martor dacă ar fi cazul :(
Totul s-a întâmplat în casa agresoarei. Femeia respectivă e bunica băiatului. Am locuit cu ea în aceeași casă până ieri 10.04.2020. După incident am decis să ne mutăm (eu, iubitul meu și copilul).
Ok, probabil șansele să primesc CML sunt zero, dar o plângere penală tot vreau sa fac împotriva ei.
Copilul meu a rămas cu traume, tresare speriat la cea mai mica mișcare, se trezește plângând, tresare în somn, e foarte agitat iar toate astea el nu le avea înainte.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuia sa scoatet CML la momentul respectiv.
Aveti martori care sa confirme ce sustineti dvs? Unde s-a intamplat?

Puteti depune plangere, dar fara niciun fel de alte probe, probabil o sa se dispuna clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - prietenul meu a pălmuit un băiat Roxanaa98 Roxanaa98 Acum 2saptamani am avut parte de o întâmplare urâta,am intrat in discuție cu un băiat iar după câteva zile m-am reîmpăcat cu prietenul meu,băiatul ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului in cazul in care solicitantul nu are venit otilik otilik dak nu am servici pot sa primesc custodia copilului sunt la fac anul 3 nua mai suport batai si jigniri (vezi toată discuția)
Divort partaj albugheorghita albugheorghita Sunt,o femeie de 56 ani,casatorita de 30 de ani cu un betiv nenorocit,care ma adus intro situatie economica si de sanatate foarte proaste.La ora actuala ... (vezi toată discuția)