avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara!am o nelamurire:am nascut acum o saptamana.sunt in concediu maternitate pt inca 45 zile
daca imi depun actele ,deja,pt indemnizatie crestere copil,pierd plata concediului pt astea 45 de zile ramase?trebuie sa depun dosarul dupa terminarea concediului?multumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 9 Aprilie 2020
Puteti depune dosarul pentru indemnizatie in max. 30 de zile de la terminarea concediului postnatal pentru a primi indemnizatia incepand cu ziua urmatoare celei in care a incetat concediul postnatal
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc!dar ma interesa daca il pot depune inaintea terminarii postnatalului.am de pierdut,daca fac asta?
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Termenul este de maxim 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului postnatal si nu de 30 de zile.

Il puteti depune , dar mai bine intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu copil Elena Florescu Elena Florescu Buna ziua...am si eu o nelamurire..am fost insarcinata si am intrat in concediu de la 1 mai,si am nascut pe 11 iunie.Cei de la primarie mi.au spus ca dupa 42 ... (vezi toată discuția)
De câte zile de concediu pot beneficia Maadalina Maadalina Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut la 4o de saptamani și 3 zile ,de acum încolo de cate ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)