avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedieri

Angajatorul are dreptul în această perioadă de a concedia toți angajații de pe un anumit post prin desființarea acestuia fără preaviz și doar ca drept compensație ajutorul de șomaj? (Ajutor de șomaj care are o valoare foarte mică în raport cu salariul efectiv)
Precizez că este o societate pe acțiuni, în domeniu agricol, cu prestigiu în țară și în afară, care nu se află in pragul falimentului.
Cel mai recent răspuns: gtopcars , utilizator 13:05, 10 Aprilie 2020
Angajatorul are dreptul în această perioadă de a concedia toți angajații de pe un anumit post prin desființarea postului , insa neacordarea preavizului constituie motiv de nulitate absoluta a deciziei de concediere.
Buna ziua dl Vasile. Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastra pentru o speta?
Prin mesageria privata sau pe adresa de email din datele de contact
Am trimis pe amandoua caile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post remenyseg remenyseg Buna ziua. In perioada preavizului pentru desfiintare post angajatul are dreptul de a absenta 8 ore/zi de la programul unitatii pentru a-si cauta loc de ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post in concediul de maternitate andreialexandru andreialexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca este posibil ca in perioada in care sotia se aflain concediu de maternitate postul sau sa fie desfiintat? Daca da, va ... (vezi toată discuția)
Reorganizare-desfiintare post vikipatru vikipatru In urma reorganizarii, s-a decis desfiintare postului meu. AGA dateaza 03/10/2008, mi-a fost aduss la cunostinta acest fapt, ca sunt concediata 06/10/2008. ... (vezi toată discuția)