avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna,
Am contribuit mai bine de 25 de ani la somaj, fiind angajat.
Mi s-a desfacut contractul de munca disciplinar, fapt pentru care am actionat in justitie. dar asta e alta discutie.
In aceasta perioada, care sunt masurile de protectie sociala pe care mi le asigura statul tinand cont ca procesul va dura aprox. 2 ani ?
Evident ca imi caut loc de munca, dar in aceasta perioada sansele sunt mici. Ma protejeaza statul cumva, tinand cont ca am cotizat mai mult de 25 de ani ?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
simovi27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 11 Aprilie 2020
Nu va ajuta cu nimic situatia actuala .... incercati la Primarie daca va pot acorda ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri pentru salariat pe timpul unui litigiu de munca Krissia . Krissia . Am si eu o propunere in discutie. Daca spre exemplu un salariat a fost concediat ilegal si disciplinar. Acesta actioneaza in instanta angajatorul.Teoretic ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare somaj miha6809 miha6809 Am o intrebare. Am 23 de ani de munca. Pe 23.03.2010 mi s-a desfacut contractul de munca cu art. 261 lit f ( disciplinar adica). A fost un soc total ( lucram ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj BG BG Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatia privind actul normativ care precizeaza detaliile / conditiile pentru a beneficia de ajutor de somaj. O persoana ... (vezi toată discuția)