Buna ziua am o mica problema .
Tatal meu a avut un cont la banca transilvania ... el a decedat in 25 ianuarie 2018 ... dupa o coma de 44 de zile ... pe contul de la banca era imputernicit unchiul meu , care a lichidat contul ... eu am mers la banca si au zis ca nu pot sa imi dea informatii despre cont decat daca face un avocat o cerere ( cei de acolo au spus ca in termen de 5 ani ) pe mine ma intereseaza daca banii au fost scosi inainte de deces sau dupa deces .
Sau macar sa imi spuna banca cati bani au fost ... informatii despre cont.
Stie cineva un avocat care ar fi dispus sa faca o cerere la banca ?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ori ati inteles gresit, ori v-au zis gresit, nu schimba cu nimic situatia pentru ca cererea ar face-o un avocat, la fel ar fi si daca ar face cererea un om de pe strada.
Mergeti la notar si solicitati un certificate de calitate de mostenitor si in aceasta calitate de mostenitor, faceti dvs oficial cererea , un extras de cont de cand stiti ca tatal s-a imbolnavit.
Notarul se ocupă și de acest aspect dacă îl plătești. Pe gratis nu va face demersuri la Bancă nici un notar. Chiar dacă contul bancar era gol, sau avea doar ultima pensie, notarul tot trebuie plătit pentru a afla aceste informații.