avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Un avocat pentru banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Un avocat pentru banca

Buna ziua am o mica problema .
Tatal meu a avut un cont la banca transilvania ... el a decedat in 25 ianuarie 2018 ... dupa o coma de 44 de zile ... pe contul de la banca era imputernicit unchiul meu , care a lichidat contul ... eu am mers la banca si au zis ca nu pot sa imi dea informatii despre cont decat daca face un avocat o cerere ( cei de acolo au spus ca in termen de 5 ani ) pe mine ma intereseaza daca banii au fost scosi inainte de deces sau dupa deces .
Sau macar sa imi spuna banca cati bani au fost ... informatii despre cont.
Stie cineva un avocat care ar fi dispus sa faca o cerere la banca ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:16, 11 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ori ati inteles gresit, ori v-au zis gresit, nu schimba cu nimic situatia pentru ca cererea ar face-o un avocat, la fel ar fi si daca ar face cererea un om de pe strada.
Mergeti la notar si solicitati un certificate de calitate de mostenitor si in aceasta calitate de mostenitor, faceti dvs oficial cererea , un extras de cont de cand stiti ca tatal s-a imbolnavit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
Da, este mai bine sa mergeți la notar.
Sa ne spuneti si noua daca găsiți notar pentru ca este posibil sa nu vrea notarul sa se ocupe de acest lucru.
Notarul se ocupă și de acest aspect dacă îl plătești. Pe gratis nu va face demersuri la Bancă nici un notar. Chiar dacă contul bancar era gol, sau avea doar ultima pensie, notarul tot trebuie plătit pentru a afla aceste informații.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si conturile bancare casavie casavie Buna ziua, Un eveniment foarte trist ma face sa adaug un post pe acest forum. Ajutorul dumneavoastra va fi foarte mult apreciat. Acesta este casul ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata banca GuGeorge GuGeorge Buna ziua. Acum cativa ani a decedat tatal meu. Familiari nu au dorit sa imi dea certificatul de deces si imi ziceau sa aman procedura succesorala. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt ... Alexito Alexito Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt de la banca unde are contul ...nu am act de mostenitor ..nici un alt act ... (vezi toată discuția)