Buna ziua, revin cu intrebarea adresată ieri in legatura cu un gard între vecini.Acum 2 ani, eu impreuna cu vecinul am construit un gard între noi delimitand proprietățile .Un gard din plasa de sârmă, cu ochiuri, cu înalțimea de 2 metri, contribuim amândoi, el cu o plasa de sârmă de 20 m, iar eu cu spalierii(parii) de susținere si restul de 10 m de plasa.Ok.Langa plasa, pe partea mea de curte aveam cultivată vie, vita de vie, pe care ulterior am scos-o locul rămânând vacant, liber.Acum rămânând descoperit, am nevoie de intimitate, asa ca am pus peste acea plasa de gard o altă plasa din plastic, usoara de culoare verde, pentru a optura vizibilitatea.Vecinul a venit si a tăiat legăturile care țineau plasa de plastic, efectiv a rupt plasa zicând că nu am voie.Intrebarea mea pentru dumneavoastra, este legal , pot pune acea plasa de plastic peste cea de sârmă, sau trebuie să mă las vânat mereu de ochii vecinului sfidandu-mi intimitatea?Mulțumesc anticipat.
Vecini...incalificabili
e i
Buna ziua,
Locuiesc la casa (in oras, nu stiu daca are relevanta) din anul 2006 si, din anul 2015, au inceput sa apara problemele cu vecinii.
Sa incep cu ... (vezi toată discuția)
Teren
jenicaprod
Am avut o problema cu un teren cultivat cu vita de vie, imediat dupa 1990. Vecinul meu, a vandut terenul si casa unei alte persoane. Cand a facut documentele ... (vezi toată discuția)