Sunt casiera intr-o primarie comunala si primarul, din considerente politice( am sotul consilier local in opozitie) ma hartuieste zilnic in ultimele doua saptamani, aducandu-mi diverse acuze, pe care eu nu le consider indreptatite. Unul dintre ex. ar fi ca am tinut anumite persoane la usa caseriei,cca.1/2 ora,si pe care le informasem de ce se intarzie achitarea drepturilor banesti. motivul fiind ca la mine nu ajunsese inca statele de plata, deoarece nu erau semnate si stampilate de d-nul primar.Cum puteam sa achit acelor persoane drepturile banesti, atat timp cat statele de plata nu erau semnate si stampilate? Aveam vre-un temei legal? Precizez ca a semnat cec-ul de ridicare a banilor din trezorerie, insa fara a verifica si semna statele de plata.
Drept consecinta primesc "mustrare scrisa", instiintatrea (ca nu poate fi decizie, prin felul in care este redactata) fiind semnata doar de primar.
Va rog sa-mi spuneti daca este in masura sa decida singura, aceasta sanctiune, fara consultarea consiliului local sau a comisiei de disciplina ( care in primarie nici nu exista), si carui sef ierarhic trebuie sa ma adresez pentru purtarea abuziva de care da dovada in cadrul primariei, fara a apela deocamdata la instantele judecatoresti.
Multumesc!
Conform legii primarul este cel ce reprezinta primaria, fiind si ordonator de credite.prin urmare nu vad cui v-ati putea adresa mai sus decat instantei .
Nu doream sa ajung mai sus decat instanta. Vroiam sa le aduc la cunostinta d-lor consilieri locali de purtarea abuziva a d-lui primar cu salariatii din primarie. Acestia nu au un cuvant de spus?