avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Sotia are cele 12 luni lucrate din perioade asimilate la trei locuri de munca, deci are lunile in care a schimbat angajatorul cu putine zile lucrate respectiv ( 3~9 zile). Se ia in calcul luna care nu este completa?

Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:46, 12 Aprilie 2020
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului Nicoletapituru Nicoletapituru Buna ziua am si eu intrebare. Situatia este astfel:sotul meu pana in luna noiembrie 2016 a lucrat un an de zile la firma respectiva dupa care in interval a 3 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil danieladam danieladam Buna ziua! Am si eu nelamurire. Daca sotia mea are o vechime de 7 ani pe cartea de munca, iar la actualul loc de munca are aproape 4 luni de munca pana la ... (vezi toată discuția)
Calculare plata indemnizatie laumuzical laumuzical Sunt absolventa a unei facultati de 3 ani. Acum ma aflu in somaj de studii, care tine 9 luni. Vreau sa stiu daca aceasta perioada de 9 luni se ia in calcul ... (vezi toată discuția)