avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Creditexpres
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Creditexpres

Buna ziua, am in credit pe care datorita faptului ca sotul a Rama's fara munca nu am reusit sa plates ratele. Iar cu situatia de acum nici nu gaseste loc de munca. Curios e faptul ca ieri am primit mail cu in document oficial, instiintare inchidere credit, in care see mentioneaza ca am achitat creditul in totalitate inclusiv dobanzi,adresa inchidere credit, iar azi primesc sms ca datorita de la ifn ul respectiv a fost preluat de Creditexpres si urmeaza sa fiu dat in judecata. Cum sa procedez, mentionez ca in address de inchidere specifica clar ca eu am achitat creditul Desi nu am facuto.
Eu intrebe cei cu documentul respectiv. E CA si cum cei de la banca miau dat in scris ca EU miam platit datoria, nu?
Deci pe ce datorie sa ma dea in judecata?

Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
O să vedeți actele în dosarul de la executorul judecătoresc, când va fi gata, și când va porni executarea silită.

IFN-ul a cesionat creanța ramasă unui recuperator. Deci în prezent la banca respectivă nu mai aveți nici o datorie, sunteti pe zero, pentru că creanta a fost transferata recuperatorului.

Sunteti acum dator doar recuperatorului.

Recuperatorul la rândul lui se va indrepta impotriva dvs prin executare silita.
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trimiteti raspuns la credit expres ca nu aveti nicio datorie fata de nimeni si atasati acel document.
Cand vor cere executarea dvs silita, hartia aia pe care o aveti o puteti folosi intr-o eventuala contestatie la executare, insa nu stiu cum va puteti folosi de acea hartie cand dvs nu aveti dovada platii si o expertiza va dovedi clar ca nu ati platit.


Cand raspundeti, apasati pe raspunde, nu citati inutil mesaje anterioare.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
Multumesc pt raspuns in sfarsit mam lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Poate fi coplatitorul executat silit de recuperator? AIAIOANA AIAIOANA In 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale la o banca,unde am fost coplatitor.Ramanand fara loc de munca el,nu am mai putut achita,asa ca banca a ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)