avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita banca

am obtinut o hoarare judecatoresaca definitive (titlu executoriu) impotriva bancii care a fost obligata la retituirea comisionulu de risc. Desi I-am adresat o cerere (deoarece nu a pus in executare hotararea), nu am primit niciun raspuns de 5 luni. Nu vad de ce si-ar dori o executare silita care angajeaza costuri suplimentare. M-am judecat cu sucursala, iar recursul la facut societatea bancara. Cererea de plata am depus-o si sucursalei si societatii mama, insa degeaba. Ce ar trebui facut?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 07:15, 16 Aprilie 2020
Sa luati legatura cu un Executor judecatoresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie apelati la avocatul pe care l-ati avut (banuiesc ca ati avut angajat un avocat) sa va sprijine in vederea deschiderii unui dosar executional, fie luati dvs. direct legatura cu un executor judecatoresc. Daca apelati la avocat, va fi un onorariu - separat de cel al executorului, care se va recupera de la debitoare (deci nu pierdeti nimic practic). Va sfatuiesc sa apelati la avocat pentru a depune diligentele: cerere de executare silita, pastrarea relatiilor cu executorul, cereri, etc..
Multumesc!
Desi, presimt ca voi da nastere la un nou litigiu (contestatie). La asta se pricep cei care nu sunt de buna credinta si sa puna in executare sau la cerere titlu exec.!
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este partea a II-a. Dar oricum e mai simplu de manageriat stresul in partea a II-a pt ca va aflati intr-o pozitie de forta. Chiar daca fac contestatie, mai mult ca sigur vor pierde. Nu pot contesta titlu executoriu atata timp cat acesta reprezinta o hotarare definitiva. Ar fi inutil. Toate cheltuielile pe care le veti efectua se recupereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea executarii silite? atlantiana atlantiana Asociatia de proprietari a castigat un proces cu fostul administrator (inclusiv recursul) si a inceput executarea silita. Administratorul detine un apartament ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie corinabbbbbb corinabbbbbb Executorul judecatoresc a emis titlu executoriu si a poprit pensia chiar daca era un proces in derulare care s-a soldat cu o hotarare definitiva de anulare a ... (vezi toată discuția)
Regimul juridic al sucursalei Sunt intr-un litigiu cu o societate comerciala. Prin procedura somatiei de plata am obtinut ordonanta prin care SC XXX Deva a fost obligata la plata, ... (vezi toată discuția)