avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Document neprimit prin posta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Document neprimit prin posta

Buna ziua,
In data de 25.03.2020, am solicitat un user si o parola pentru platforma digitata de la Directia Impozite si Taxe Sector 2, dar nu le-am primit pana in acest moment. Dupa ce primeam aceste documente, urma sa solicit un certificat fiscal de care am nevoie. In mod normal, cu o programare la sediul DITL2, obtinerea certificatului fiscal se facea in 10 minute.
Lund legatura azi cu DITL Sector 2, mi s-a comunicat urmatoarele:" Conform datelor pe care le detinem pana in acest moment , comanda 1402907 inregistrata la ei apare ca stare " Avizat ".

Incepand cu date de 13.03.2020, datorita situatiei actuale, eu lucrez de acasa, sunt prezenta la adresa de domiciliu permanent.
In plus, nu am gasit nici in cutia postala o instiintare privind incercarea de livrare a plicului.

Cum pot actiona impotriva firmei de curierat (Pink Post) care nu a livrat plicul?
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 17:25, 16 Aprilie 2020
In primul rand va puteti adresa conducerii institutiei care foloseste serviciile societatii de curierat.
In al doilea rand, daca v.a produs un prejudiciu, va puteti adresa instantei de judecata civila cu o actiune in pretentii. Cererea va fi solutionata dupa incetarea starii de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)