avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amanare plata bilet la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amanare plata bilet la ordin

In contextul starii de urgenta si ca urmare a inchiderii activitatii( comert) vreau sa intreb cum pot amana biletele la ordin scadente in aceasta perioada dat fiind faptul ca nu am nici o incasare iar marfa respectiva se afla inca pe stoc. Ce temei legal am eu sa ii cer furnizorului returnarea biletelor scadente in aceasta perioada si emiterea altora cu un termen mai mare la plata? Precizez ca am si certificat de forta majora emis in 04.04.2020.Sau ce se intampla daca nu platesc biletul in banca dat fiind starea de urgenta? In cazul in care furnizorul nu este de buna credinta. Sau in cazul in care refuza cum procedez sa ii returnez marfa daca pe aceasta exista deja bilete emise?

Alte discuții în legătură

Forta majora Mastershoes Mastershoes Daca este emis un bilet la ordin scadent in aceasta perioada in care avem stare de urgenta si nu se poate onora ,se considera incident bancar ? De asemene ... (vezi toată discuția)
Probabilitate deschidere insolventa asbinvest asbinvest Buna ziua ! Daca emit bilete la ordin cu scadenta cuprinsa intre 12- 14 luni calendaristice de la emiterea facturii catre un furnizor , de la care am ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin tras dupa perioada de valabilitate syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am lasat garantie unui furnizor un BO scadent la data de 1.01.2012.Prima zi bancara a fost 4.01.2012.In aceasta ... (vezi toată discuția)