avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, La firma la care lucrez avem CCM expirat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, La firma la care lucrez avem CCM expirat din 2022. ...

Buna ziua,

La firma la care lucrez avem CCM expirat din 2022. Am initat negocieri de atunci, insa nu am ajuns la o finalitate.
Acum am initiat din nou si urmeaza sa depunem CCM-ul la ITM. Vom primi amenda cand il vom depune deoarece pe toata aceasta perioada nu am avut CCM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 24 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se primeste amenda pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel de firma Cossim Cossim Buna ziua, Legat de contractul colectiv de munca: mai este obligatoriu la nivel de firma sau nu? Sau este optional? La noi in firma a fost actualizat din 2 ... (vezi toată discuția)
Inexinstenta contractului colectiv de munca bvr bvr Buna ziua! In situatia in care o firma desi are peste 21 de salariati nu are contract colectiv de munca poate fi data in judecata de catre un salariat ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca mihaelaru mihaelaru Buna ziua, as dori sa adresez cateva intrebari legate de CCM 1. un CCM intocmit si avizat dupa aparitia legii 40, din august 2011, avizat de ITM pe un an ... (vezi toată discuția)