avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plăti din contul personal pentru cheltuieli inițiale ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plăti din contul personal pentru cheltuieli inițiale firmă

Plăti din contul personal pentru cheltuieli inițiale firmă - le pot include ca si suma in contractul de creditare cu explicația și dovada că s-au efectuat din contul personal?
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:52, 24 Aprilie 2025
Doar dacă a fost cazul sa faceți astfel de plati pentru infiintarea firmei. Odată infiintata la Registrul comertului, dacă a cazul sa împrumutați firma ca asociat, doar prin contul firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac dupa infiintare srl comert online? ipop99 ipop99 Ce trebuie sa fac dupa infiintare SRL comert online? Astazi au iesit actele pentru SRL, firma nou infiintata sub CAEN 4791. Fiind la inceput de drum, am ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare depunere+retragere capital social dona77 dona77 Inregistrarea aportului capitalului social pentru un SRL nou infiintat se face direct in 5121, sau in 5311 (dupa imprumutarea firmei de catre ... (vezi toată discuția)