avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ? Exista legal motiv pentru care as putea pierde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ? Exista legal motiv pentru care as putea pierde casa construita ...

PARTAJ?

Exista legal motiv pentru care as putea pierde casa construita impreuna cu sotul in caz ca divortez si facem partaj cu sotul? Ma ameninta intr-una ca nu primesc nimic din casa. Mentionez ca suntem amandoi proprietari pe aceasta locuinta.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 14:39, 24 Aprilie 2025
Exista o prezumție ca bunurile au fost dobândite în proporție de 50 și 50% în timpul.casatoriei.Oricare dintre soți poate face dovada ca a avut o contribuție mai mare sau exclusiva.Consultati un av ,explicați situația dvs și o sa va lamuriti..
Nu mai deschideti topinguri noi cu aceeasi intrebare , continuati discutia unde ati inceput-o , o regasiti in propriul cont .
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, parintii mei vor sa divorteze, ei avand si cateva ... albinutz27 albinutz27 Buna ziua, parintii mei vor sa divorteze, ei avand si cateva proprietati comune (amandoi sunt proprietari). Vroiam sa intreb care este procedura de divort si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de partaj ariadna661 ariadna661 Buna ziua. Va scriu in speranta ca ma puteti lamuri asupra unor aspecte legate de partaj. Parintii mei au divortat acum un an dar nu s-a facut inca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.as dori o informație privind partajul pe conturile ... situatie situatie Bună ziua.As dori o informație privind partajul pe conturile bancare.Am înțeles că în urma divorțului se împart și banii din economii.Situatia este ... (vezi toată discuția)