avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista sau nu lege pt penalitati percepute de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista sau nu lege pt penalitati percepute de asociatia de LOCATARI nu PROPRIETARI?

Va solicit ajutorul cu privire la o problema legata de penalitatile percepute de asociatia de locatari.va rog sa imi confirmati daca exista o asemenea lege a asociatiei de LOCATARI si ce ar trebui sa fac in conditiile in care plata intretinerii este la zi ,iar penalitatile sunt de citiva ani,penalitati la penalitati si tot asa mai departe.In prezent s-au inceput formalitatile pentru transformarea asociatiei de locatari in asociatie de proprietari.Datoriile,penalitatile au fost preluate de catre Regia de Apa Canal,sau ceva asemanator,care someaza cu proces.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: oanais , utilizator 12:55, 3 Iulie 2006
Am uitat sa mentionez ca suma datorata pentru cheltuieli intretinere a fost platita in urma cu mai bine de un an,suma care a ramas in prezent de plata fiind penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii lucicasweis lucicasweis Buna ziua, intrearea mea este legata de citirea apometrelor.Anul trecut au fost instalate apometre ptr. apa calda si apa rece, cu toate acestea in calculul ... (vezi toată discuția)
Sa platesc, sa nu platesc? .....pot contracara in vreun fel? danypop danypop Intampin probleme cu firma de servicii apa-canal :(. In 2007 am plecat temporar din localitate, in scopul efectuarii unor studii. La momentul ... (vezi toată discuția)
Penalizari intarziere Krissia . Krissia . 1. Asociatia de locatari s-a transformat in asociatie de proprietari abea in iulie 2007 asa cum rezulta din sentinta instantei. 2. In ciuda acestui aspect, a ... (vezi toată discuția)