avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate amanari eliberare diplome licenta, master
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

amanari eliberare diplome licenta, master

Buna ziua,
Avand absolvit cursuri master promotia 2018. De mai mult timp solicit eliberarea diplomelor fie si in regim de urgenta. In ianuarie 2020, am solicitat eliberarea diplomelor licenta si master pentru inscrierea la o scoala. Pe 5 februarie 2020 mi-a eliberat o dovada valabila 15 zile cu mentiunea ca dupa acest termen primesc diplomele originalele. Una din cele 3 secretare a redactat si cererea de eliberare diploma dupa care mi-a zis sa vin la sfarsitul lunii februarie sa ridic diplomele. Vin la data ceruta si nu mai stiau cine sunt si ca nu am depus nici o cerere si nu elibereaza nici o diploma. Apoi imi zice ca dupa 15 martie ma suna ca atunci sunt gata, desi avea diplomele pe masa trebuiau doar scrise, prima fiind rupta 2 cm partea de sus.
A trecut si 15 martie am RATAT inscrierea la scoala respectiva pentru ca nu am avut diplomele. Pe 15 mai se deschid scolile si este ultima zi dr inscriere la titularizare. Revin cu intrrbari 15 aprilie, mia zis "De unde suni? Diplomele poate in septembrie sau octombrie daca nu la anul." Intrebarea este Unde se poate depune reclamatie/plangere?
Cel mai recent răspuns: florensya , utilizator 00:52, 21 Aprilie 2020
Adresați-vă Inspectoratului și Ministerului Educației și Învățământului cu o sesizare, înscrieți-vă la concurs pe bază de adeverință, iar dacă sunteși respinsă pe motiv de ”dosar”, dați în judecată instituția de învățământ superior.
Care este adresa sau e-mail Ministerului Educatiei si Invatamantului/Inspectoratului unde se fac sesisari?
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
florensya, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Probleme diploma de licenta coriza coriza Sunt absolvent promotia 2008 al unei universitati private , implicata intr-un mare scandal privind eliberarea diplomelor de licenta . Eu detin fizic aceasta ... (vezi toată discuția)
Institutii care controleaza ºi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare? tudor12345 tudor12345 Va rog sa imi insiruiti institutiile care controleaza şi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii ... (vezi toată discuția)