Buna ziua,
Avand absolvit cursuri master promotia 2018. De mai mult timp solicit eliberarea diplomelor fie si in regim de urgenta. In ianuarie 2020, am solicitat eliberarea diplomelor licenta si master pentru inscrierea la o scoala. Pe 5 februarie 2020 mi-a eliberat o dovada valabila 15 zile cu mentiunea ca dupa acest termen primesc diplomele originalele. Una din cele 3 secretare a redactat si cererea de eliberare diploma dupa care mi-a zis sa vin la sfarsitul lunii februarie sa ridic diplomele. Vin la data ceruta si nu mai stiau cine sunt si ca nu am depus nici o cerere si nu elibereaza nici o diploma. Apoi imi zice ca dupa 15 martie ma suna ca atunci sunt gata, desi avea diplomele pe masa trebuiau doar scrise, prima fiind rupta 2 cm partea de sus.
A trecut si 15 martie am RATAT inscrierea la scoala respectiva pentru ca nu am avut diplomele. Pe 15 mai se deschid scolile si este ultima zi dr inscriere la titularizare. Revin cu intrrbari 15 aprilie, mia zis "De unde suni? Diplomele poate in septembrie sau octombrie daca nu la anul." Intrebarea este Unde se poate depune reclamatie/plangere?
Adresați-vă Inspectoratului și Ministerului Educației și Învățământului cu o sesizare, înscrieți-vă la concurs pe bază de adeverință, iar dacă sunteși respinsă pe motiv de ”dosar”, dați în judecată instituția de învățământ superior.