avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit negarantat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit negarantat

Buna ziua, tatal meu are un credit fara sa aibe apartamentul ipotecat (e din acela negarantat). Daca Doamne fereste se intampla ceva cu el (si creditul e inca neplatit), eu voi putea mosteni apartamentul (care este pe numele lui)?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:40, 19 Aprilie 2020
Da, sigur ca mosteniti... si apartamentul, dar si datoria.
multumesc mult de raspuns!
Stiti cumva procedura care se aplica? Cum vine banca sa ma scoata pe mine dator?
O sa vina la un moment dat,după decesul tatălui dvs ,cand executorii bancari vor afla ,vor face verificări daca s-a dezbătut succesiunea defunctului și va vor cauta.In cat timp e greu de spus depinde de suma ,de n situații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu unic moștenitor. cum poate fi evitată executarea silită a imobilului moștenit? V Mihai V Mihai Buna ziua! Felicitari comunitatii de aici pentru dezbaterile utile! Cazul meu: Sunt unic mostenitor al tatalui meu decedat cu 1 saptamana in urma, mama ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a decedat, iar eu am scos de pe card ultima lui pensie după data decesului, de la banca unde avea un credit. ofițerul de credit spune că eu moștenesc datoriile, este adevărat? Fiferemadalin Fiferemadalin Bună ziua, tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie după data decesului având cardul și pinul. În aceste condiții am comis o ilegalitate? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - posibila mostenire, pericol executare miki1672 miki1672 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns , parintii mei au un apartament luat in timpul casatoriei , eu sunt unicul copil , de cateva zile am aflat ca tatal meu este ... (vezi toată discuția)