Caut un avocat urgent din Brasov care sa asiste juridic la o cercetare a Parchetului Brasov in data de 28 iulie 2006. Care sunt datele problemei:
In cursul anului trecut 2005 ,amicul meu(cel care are nevoie de asistenta juridica de specialitate) in timp ce satisfacea stagiul militar la o unitate militara din Judetul Brasov a fost confruntat cu un caz de sustragere de materiale neferoase (cupru) din unitatea militara la care efectua serviciul de paza.Un grup de soldati,colegi cu prietenul meu,au sustras in mod repetat,in timp de citeva luni de zile,o cantitate de 5 tone de cupru dintr-o magazie a unitatii,aflata sub paza serviciului de garda(adica a soldatilor).S-a descoperit la un moment dat furtul(fiind prins un cumparator ,personal civil din afara unitatii) si s-a inceput o ancheta printre soldatii unitatii care au fost in serviciul de garda (adica toti).In urma cercetarilor amicul meu a negat participarea la furt (lucru adevarat),dar, un soldat,care era in conflict cu el a declarat ca ar fi participat si el (amicul meu) la furt.
in luna februarie 2006 a incheiat stagiul militar( amicul meu) si s-a intors la viata de dinainte cu gindul ca acel episod neplacut se incheiase. Dar ,a fost chemat,pe 22 iunie 2006 ,la Parchetul Militar Brasov pt. a da explicatii cu privire la furtul de atunci ,moment in care afla ca este invinuit si cercetat in baza declaratiei unui participant la furt care si-a recunoscut fapta.
Daca ma puteti ajuta cu un nr.de tel ,adresa ,orice ,pt. a contacta un avocat din Brasov dispus sa-mi asiste juridic amicul in acest caz (fiind chemat iar la Brasov in 28 iulie).