avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Închidere firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Închidere firma

Dacă o firma s-a închis,un fost angajat poate sa figureze cu 2 locuri de munca în același timp la ITM, adică 8 ore pe firma care s-a închis și 8 ore la noul loc de munca. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 21 Aprilie 2020
Nu inteleg intrebarea. Cum sa figureze cu 8 ore la firma care s-a inchis? Adica mai exact ce inseamna ca firma s-a inchis si ce s-a intamplat cu salariatii si contractele lor de munca?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate figura ... in situatia in care societatea care s-a inchis nu a transmis decizia de incetare a c.i.m. in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , Va rog sa-mi comunicati daca pentru o firma care si-a inceput activitatea in 2008 si-a suspendat actvitatea in 2010 si si-a reluat activitatea ... (vezi toată discuția)
Neinchiderea cartii de munca in revisal adryanoo_boy adryanoo_boy Buna seara, sotiei mele la ultimul loc de munca nu i s-a inchis cartea de munca in revisal,asta s-a intamplat acum vreo 4 ani .Am aflat doar acum intr-ucat a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca niko36 niko36 buna ziua cum se poate sa ai contract de munca daca nu semnezi absolut nimic ? si cand pleci iti cer demisia dar nu ai semnat nimic se poate asa ceva? ... (vezi toată discuția)