avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune intre Bunica si Nepot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune intre Bunica si Nepot

In anul 2000 bunica avea 80 de ani si a dat cu acte de vanzare cumparare unui nepot casa si 4 hectare de pamant. Ea fiind vaduva si avea si 2 copii decedati din 5. Vreau sa stiu daca a fost legal !
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 10:27, 22 Aprilie 2020
Buna seara,
Atata timp cat actele au fost incheiate de notar totul e OK!
Buna seara,
A putut sa faca acest act fara acordul copiilor?
Da. În general, proprietarii pot sa faca ce doresc cu bunurile lor.
Cand a murit bunica si de ce va puneti intrebarea asta dupa atatia ani ?
Actul de vânzare cumpărare, încheiat la notar este titlu de proprietate si nu poate fi atacat de nimeni!
Sau...poate fi atacat in instanta...dar aveți câștig de cauza 100%!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfatul vostru din nou. multumesc. incepator c.j incepator c.j Am o intrebare si am nevoie de sfatul vostru din nou. Pe scurt voi spune povestea dar sper sa o si expic bine. De 18 ani x da pamant intavilan lui y ( neam ... (vezi toată discuția)
Mostenire dsmihalea dsmihalea Buna ziua Bunica mea vrea sa imi dea 2 hectare de pamant cu acte.Ea are 2 copii(mama si unchiul meu).Ce tip de act am putea incheia astfel incat sa nu poata ... (vezi toată discuția)
Bună seara! bunica mea e văduvă de 28 de ani și ar vrea sa ... DiaaMarr DiaaMarr Bună seara! Bunica mea e văduvă de 28 de ani și ar vrea sa ii facă acte pe casa unui nepot. Ce ma intereseaza: 1. Poate sa dea casa fără acordul ... (vezi toată discuția)