avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înscriere la Academia de Politie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înscriere la Academia de Politie

Buna ziua, Am terminat liceul acum ceva timp , timp in care am urmat și o facultate dar in momentul de fata as vrea sa știu dacă pot sa mă înscriu la Academia de Poliție in conditia in care eu am media la purtare in jur de 7 din cauza absențelor
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 09:31, 22 Aprilie 2020
Buna ziua.Pentru a îţi fi admis dosarul la Academia de Poliţie, media la purtare trebuie să fie minim 9. Toate condiţiile de înscriere le găseşti pe siteul oficial al Academiei de Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar inscriere academia de politie bucuresti bianchita bianchita Termin anul viitor liceul si as dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul de inscrire la Academia de politie si conditiile prevazute in acest sens;si unde as ... (vezi toată discuția)
Media purtare liceu Mediapurtatorului Mediapurtatorului In 2014 am terminat liceul și am început facultatea. Acum sunt anul 4 însă îmi doresc sa aplic pentru încadrarea din sursa externa la IGPR. Aceștia cer ... (vezi toată discuția)
Media la purtare si admiterea la scolile de politie. RobertChristian RobertChristian Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)