avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... COPYRIGHT
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

COPYRIGHT

Buna seara, in cazul in care transform codul civil/penal in grile, pot sa-mi pun numele pe aceasta carte daca adaug bibliografia? De ex: Conform CPP "Actiunea penala se pune in miscare prin actul de inculpare prevazut de lege", iar eu fac urmatoarea grila: Actiunea penala se pune in miscare prin: a) rechizitoriu; b) actul de inculpare prevazut de lege; c) ambele variante sunt corecte. O pot considera ca fiind proprietatea mea intelectuala si sa o protejez impotriva copyright-ului?
Cel mai recent răspuns: Alexanndra0 , utilizator 14:55, 23 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
numele pe carte puteti sa-l puneti linistita. chiar daca nu adaugati bibliografia. legislatia e gratuita si este pe [ link extern ] .
cu copyrightul e altceva. legislatia nu beneficiaza de drepturi de autor. indiferent cum e prezentata. va puteti gandi sa protejati doar modul de prezentare. dar si asta s-a mai facut, cu testele grila auto, de ex.
Multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright mihpop mihpop Se poate pune copyright pe asa ceva: 1. Ce obligatie aveti atunci cand va apropiati de o statie de tramvai prevazuta cu refugiu si tramvaiul se afla in ... (vezi toată discuția)
Temei legal aplicabil ContSters115233 ContSters115233 Buna ziua. Va solicit opinia intr-o speta complicata. Ce temei legal este aplicabil in cauza avand ca obiect plangerea impotriva solutilor procurorului in ... (vezi toată discuția)
Punerea in miscare a actiunii penale? kisso kisso Imi spune si mie cineva ce inseamna \\"punerea in miscare a actiunii penale\\" ?! (vezi toată discuția)