avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Buna ziua
În 25 ale lunii primesc 30%din salariu, urmând ca în 10 ale lunii sa primesc diferenta.Tinand cont că sunt in somaj tehnic care este procentul din salariu pe care o sa il primesc in 25 ale lunii???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 23 Aprilie 2020
Primiti diferenta pana la 75% din salariul de baza ...
Adică 25%voi primi in 25 ale luni si nu 30%??????
De unde ati scos 25% ??????

Daca sunteti in somaj tehnic indemnizatia este de 75% din salariul de baza /luna ... daca ati primit 30% ..diferenta inseamna 45%
Ultima modificare: Joi, 23 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza cuantumul indemnizatiei de somaj? aprov aprov Care sun ultimele reglementari dupa care se calculeaza cuantumul ajutorului de somaj? Exista o limita superioara pentru cei care la pierderea locului de munca ... (vezi toată discuția)
Nelămurire suspendare contract Matei.cosmin89 Matei.cosmin89 Buna Seara. Am o nelămurire in legătura cu suspendarea unui contract. Am primit 2 decizii fiecare având data in care se suspenda contractul de munca, dar de ... (vezi toată discuția)
Cat este somajul ! ContSters79307 ContSters79307 Buna ziua ! Sunt in somaj din 25.12.2008 si abia pe 19.03.2009 am primit indemnizatia de somaj retroactiv. Pe cupon scrie ca indemnizatia de somaj este in ... (vezi toată discuția)