avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere sub fals
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere sub fals

buna ziua.in urma cu 4 zile am fost concediat abuziv fara sa fiu anuntat in prealabil.in data de 07 12 2009 mi s-a eliberat adeverinta de salariat pentru sotie la serviciu iar in data de 02 12 2009 mi s-a eliberat decizia de concediere.e fals si uz de fals cumva? ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 17:13, 14 Decembrie 2009
Care este temeiul legal al incetarii c.i.m.? ... infractiunile respective trebuie sa fie savarsite in anumite conditii ca sa poata fi tras la raspundere persoana care le-a savarsit.
cel mai bine este sa atacati decizia la Tribunalul de domiciliu in termen de 30 de zile de cand ati luat la cunostinta.

Nu inteleleg ce fals va referiti.
Daca au semnat ei vreo decizie de instiintare in locul dumneavoastra atunci e fals sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva fane77 fane77 buna ziua .am si eu o intrebare .am fost disponibilizat abuziv de la o firna fara preaviz...in data de 07 12 2009 mi s-a eliberet adeverinta de salariat ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit la desfacere cim Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna seara! in cazul unei incetari a CIM cu art.55 lit.b), decizia de incetare e cea care se da angajatului? va multumesc! (vezi toată discuția)
Abuz de incredere nrri nrri Se poate considera abuz de incredere art 213 Cod Penal faptul ca un salariat de la compartimentul financiar mi/a ttrecut alt salariu pe adeverinta ptr banca ... (vezi toată discuția)