avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare silita

Bună ziua! As avea și eu o întrebare și anume tatăl meu a făcut act de donație pe tot ce detinea(terenuri, clădiri) surorii mele, pe acest teren se afla o magazie și o apărătoare care le-am transformat într-o camera și o terasa asta înainte de a se face actul de donație printr-o înțelegere între frați. Sora mea vrea sa îmi facă evacuare. Ce pot face în acest caz? Mulțumesc!
Contactați un avocat pt a vedea ce solutii puteti sa adoptați,contestație la executare,un drept de creanta pentru îmbunătățirile aduse etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

In contextul starii de pandemie, evacuarea nu poate avea loc.
(executarile avand acest obiect sunt suspendate).

Dupa depasirea starii de urgenta, evacuarile vor fi realizate,insa pentru a fi demarata aceasta procedura, este necesara o hotarare judecatoreasca, definitiva.

Evacuarea dvs.poate sa aiba loc cu notificare prealabila, existand o hotarare definitiva.

Aceste demersuri sunt de durata.

Aveti posibilitatea de a invoca in instanta constatarea unui drept de creanta, instanta constata si cuantifica existenta acestui drept.

In baza hotararii judecatoresti, sora dumneavoastra va poate despagubi.

O seara frumoasa ,

av.Stoica Ioana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat cu credit inainte de casatorie AlexB1 AlexB1 buna ziua Am luat un apartament prin credit inainte de casatorie, sunt singurul proprietar. creditul se desfasoara si acum in timpul casatoriei, iar sotia ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare /cumpărare Georgiana200 Georgiana200 Bună seara. Tatăl mei i-a făcut contract de vanzare /cumpărare fratelui meu fără ca eu sa știu. Doar ca cea au scris în contract nu este nimic ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu sau fara evacuare silita? gexgec gexgec Buna ziua, In urma cu 2 ani mama a murit, am avut un proces pentru scoaterea unui apartament la licitatie, dar pana la urma am picat de comun acord cu tatal ... (vezi toată discuția)