avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa bunicilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa bunicilor

Buna, sa incep cu inceputul, bunicii mei au cumparat un teren si au construit casa pe el, ei avand contract numai pe teren nu si pe casa. Cum trebuie procedat pentru a deveni proprietarul casei? Ce acte imi trebuie, unde trebuie sa ma duc?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:34, 26 Aprilie 2020
Bunicii mai trăiesc?
Nu, nu mai traiesc
Trebuie să dezbateti succesiunea după bunici.
În acest sens, copiii bunicilor trebuie să se adreseze unui birou notarial din circumscripția judecătoriei unde bunicii au avut ultimul domiciliu.
Procedura succesorala se finalizează cu eliberarea certificatului de moștenitor.
În baza acestuia, ulterior, mostenitorul/moștenitorii bunicilor va vor transmite dvs proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pe casa Adicamy Adicamy Trebuie sa faca succesiune mama dupa parintii ei morti daca ea e unicul lor copil? Ar vrea sa poata vinde proprietatea si terenurile care sunt momentan tot pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta de pe urma parintilor- 3 mostenitori Ollin17 Ollin17 Buna ziua! Suntem 3 mostenitori si avem un teren pe care am dori sa il scoatem la vanzare,teren ce ne-a ramas mostenire de la parintii nostri.Parintii au ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune. Kenoake Kenoake Buna ziua, Am si eu o intrebare,care sunt pasii deshiderii unei succesiuni in urmatoarele conditii:tatal meu a decedat,s-a facut succesiune o pentru bunurile ... (vezi toată discuția)