avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

Buna ziua!
Tatal meu a facut un credit de nevoi persoanle in 2008 in franci elevetieni ,a platit rata timp de 2 ani marinduse francul nu a mai putut plati rata banca l-a dat pe mana recuperatorilor am primit instiintare de la recuperatori i s-a facut poprire pe salariu 700-800 lei lunar tinp de 7 luni, o data, iar pe urma a fost dat pe urma altui recuperator care iar ia facut poprire pe slariu tot 7 luni iar dupa nu i s-a mai facutt
Intrebare este noi suntem buni de plata,/ sau cum procedam, intre timp banca a luat o alta denumire
In cazul acesta ce este de facut ?
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2020
Denis-George, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:40, 26 Aprilie 2020
Voi, cine ?
Tatal trebuie sa plateasca , nu dvs copiii.
Tatal mai e salariat ? de cand nu a mai platit bancii si de cand a incetat poprirea pe salariu ?
Buna ziua!
Tatal meu mai este salariat, el nu a mai platit din ce stiu eu de 9 ani., doar i s-a facut poprie pe salariu timp de 7 luni, iar dupa iar i s-a facut de un al recuperator
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2020
Denis-George, utilizator
dupa iar i s-a facut de un al recuperator

pana cand intrebam..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea roxicutza86 roxicutza86 mama mea a facut un credit in 2008 girand cu apartamentul in franci elvetieni.im momentul de fata plateste rata 800 dintr-un salariu de 1100.acum 3 luni tatal ... (vezi toată discuția)
Somatie executare ecaterinaradu ecaterinaradu buna seara sotul meu a facut un credit in franci in anul 2008 iar eu, sotie, l-am girat. Am platit ratele la timp pana in luna august 2012 cand rata deja se ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)