avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... concediu legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

concediu legea 19/2020

Buna ziua. Am urmatoarea situatie, eu lucrez la stat, sotul in mapn, În perioada aceasta la mine la serviciu se solicita sa mergem prin rotatie, iar sotul nu are cum sa isi ia liber fiind perioada de urgenta,iar eu nu pot deoarece nu are cine sa imi faca treaba pana pe 15 mai,cel putin. Sotul spune ca la ei se ofera o suma de bani sa angajam pe cineva, fiind obligati amandoi sa mergem la serviciu, dar eu merg 2, 3 zile pe saptamana, ar fi legal? Sincer, nu am cu cine lasa copilul cind merg la serviciu, dar nici nu vreau sa ma trezesc ca am probleme dupa. Sper sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 27 Aprilie 2020
Da, puteti angaja pe cineva sa aiba grija de copil ....insa angajarea trebuie sa se faca in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Adrianaioneladarius Adrianaioneladarius Buna seara.am un baietel care face 2 ani luna viitoare.sotul tot aduce in discutie ca baga dovort si ia copilul cu el.mentionez ca el lucreaza in cadru mapn in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori in afara tarii! nicoletab3 nicoletab3 Buna ziua! Va rg sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu ! 1 ) In cazul in care fostul sot lucreaza in strainatate , si locuieste cu o alta femeie , are buletin ... (vezi toată discuția)
Ccc luna tatalui, conditii? Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, pe 15 martie 2018 copilul meu va implini 2 ani. Eu trebuie sa ma reintorc la serviciu (altul decat cel de dinainte de CCC) pe 9 ianuarie, atunci ... (vezi toată discuția)