avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ

Am terminat clasa a 12 ,cat timp beneficiez de somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:43, 13 Decembrie 2009
Sase luni.
Cand ati terminat scoala?
Persoanele care au cotizat minimum un an, la fel ca absolventii si militarii, primesc somaj doar 6 luni.
Daca nu v-ati inscris la AJOFM in termen de 60 de zile de la absolvire nu mai beneficiati de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! Vyolette Vyolette Numele meu este Violeta Ionescu si am 23 de ani. Am terminat anul acesta facultatea ( ses. vara 2009) si as avea o intrebare. Am aflat de curand de acest ... (vezi toată discuția)
Obtinere ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca poate beneficia de ajutor de somaj, un absolvent studii superioare 2009,(mentionez ca are carte de munca, dar ca vechime ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)