avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Festival ce urmeaza a fi anulat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Festival ce urmeaza a fi anulat

Buna ziua,

Am achizionat de pe site-ul organizatorului un pachet la Neversea ( bilete+ cazare). Organizatorul inca nu a anuntat anularea evenimentului. Este posibil sa amane evenimentul fara sa il anuleze pe acesta din 2020? Atat timp cat evenimentul nu se desfasoara din cauza pandemiei, imi pot recupera banii? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
ane.mary, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 11:20, 28 Aprilie 2020
da, puteți solicita rambursarea integrală.

”Este posibil sa amane evenimentul fara sa il anuleze pe acesta din 2020?” - nu înțeleg întrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Restituire bani bilete piesă de teatru Bachus20 Bachus20 Bună ziua! Înainte de starea de urgență, am cumpărat 8 bilete la o piesă de teatru care era programată inițial în martie 2020. Aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
Anulare concert(celine dion) ,refuz returnare bani alexandrubld alexandrubld Buna ziua, In urma anularii concertului sustinut de Celine Dion, s-a transmis de catre firma care a vandut biletele ca sumele vor fi rambursate in termen ... (vezi toată discuția)