avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CCC

Buna ziua,

Probabil a mai fost adresata această intrebare, insa vreau sa fiu sigura ca procedez corect.
Copilul face 2 ani pe 27 oct. Tatal nu ia luna tatalui. Desi poate lua. E in regula daca reiau activitatea inainte de 30 august ? Sau e obligatoriu sa reiau inainte de 30 iulie ? Pentru a putea beneficia de stimulent de insertie.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2020
mirrona80, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirrona80 , utilizator 16:01, 28 Aprilie 2020
Pentru a putea beneficia de stimulent de insertie trebuie sa va reluati activitatea inainte de data de 27 august 2020.
Multumesc pentru raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Pentru a putea beneficia de stimulent de insertie trebuie sa va reluati activitatea inainte de data de 27 august 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare stimulent insertie Porumbdiana Porumbdiana Buna ziua. Din 01. 01.2016 am intrat in somaj, apoi in prenatal si in ccc. Am avut un cmi (cabinet medical individual) a carui activitate am suspendat-o tot in ... (vezi toată discuția)
Concediu de o luna luat de tata penesmaria penesmaria Buna ziua! Am optat pentru CCC 1 an. Pe 12 septembrie implineste 1 an. Tatal vrea sa stea o luna acasa. In perioada 12 august- 12 septembrie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie DianaE DianaE Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri concrete? Am fost in concediu crestere copil si am reluat activitatea cu o luna mai devreme de implinirea ... (vezi toată discuția)