avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul de fildelitate in conditiile somajului tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul de fildelitate in conditiile somajului tehnic

Am si eu o intrebare, la intreruperea activitatii firmei din varii motive ce nu tin de angajat cum ar fi somajul tehnic se mentin sporurile de fidelitate precum si alte sporuri?
Cel mai recent răspuns: loreleil23 , utilizator 17:17, 28 Aprilie 2020
Nu se acorda acel spor pe durata somajului tehnic.
ok, am aflat ulterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj tehnic- cu sporuri sau nu? hgabi hgabi Unitatea la care lucrez urmeaza sa dea in somaj tehnic un anumit numar de salariati. La salariul de baza unitatea mai acorda un spor de vechime in munca si ... (vezi toată discuția)
Spor de fideltate sanda seimann sanda seimann Referitor la \"spor de fidelitate pentru o vechim,e ce se va stabili la nivel de contract colectiv de munc[ pe unitate, dar nu mai putin de 10 ani\" - daca ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru redobandire spor fidelitate. buna seara, va ... NaeV NaeV Baza legala pentru redobandire spor fidelitate. Buna seara, va voi expune o situatie mai alambicata. Am colegi cu 25-30 de ani in firma, carora, prin tertipuri ... (vezi toată discuția)