avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O intrebare

Sunt intr-o,situatie asemanatoare ce am vazut aici pe forum art 336,conducere sub influenta cannabis.Intrebarea mea este,cum imi pot demonstra nevinovatia deoarece cannabisul ramane in sange zile bune.In momentul de fata nu eram sub efect.Am primit analizele de la INML care spun ca eram sub infleunta,Dupa cum spuneam mai sus ramane in sange zile bune.Sunt dispus sa platesc si o consultatie online daca ma poate ajuta cineva.
Aveti dreptul sa solicitati expertiza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca am consumat cannabis cu o seara inainte, iar ... AdrianMZR AdrianMZR Buna ziua, daca am consumat cannabis cu o seara inainte, iar a doua zi, seara, sunt testat in trafic cu drug-testul, mentionez ca nu merg sub influenta, ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Salut! ma numesc lucian și am 18 ani am și eu o întrebare, ... Lucian Ionita Lucian Ionita Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub ... (vezi toată discuția)