avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Practica judiciara a Tribunalului și curții de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Practica judiciara a Tribunalului și curții de Apel

Cum pot găsi Hotărâri in care au fost încadrați ingineri pedologi de la OSPA in grupa de munca a II-a in procent de 100%
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:58, 28 Aprilie 2020
Nu o sa găsiți practică cu ingineri pedologi încadrați la OSPA ,spre rusinea mea nu am auzit nici de ingineri pedologi nici de OSPA.Cautati pe google jurisprudenta litigii munca si poate o sa găsiți ceva care sa va ajute dar nu cu ingineri,agronomi sau chirurgi.Hotararile sunt in general arhivare după obiect,articole lege etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pozitia 180 lit b anexa ii a ordinului 50/1990 Mircea 2018 Mircea 2018 Buna ziua, In vederea depunerii dosarului de pensie, lichidatorul judiciar mi a eliberat o adeverinta privind perioada lucrata in grupa II, conform poz 180, ... (vezi toată discuția)
Pesionare limita de varsta cu grupa speciala sofronie ioana sofronie ioana stimate domn,dintr-o eroare nu s-a transmis intrebarea mea. uitati ce va rog: am lurat din 16.09.1978 si din 25.01.1985 pana in 31.03.2001 am avut grupa I de ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca in procentr de 100 % sau 75 % ? buna ziua, as ... Pilu Pilu Grupa de munca in procentr de 100 % sau 75 % ? Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva cu o informatie: Recent, un verisor de-al meu s-a ... (vezi toată discuția)