avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz de concediere a unui salariat in concediu fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz de concediere a unui salariat in concediu fara plata

Daca un salariat este in concediu fara plata este legal sa i se dea un preaviz de concediere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 29 Aprilie 2020
Legea nu interzice comunicarea instiintarii de preaviz pentru concediere in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post liveomars liveomars Buna ziua, Firma are activitatea economica redusa vreo 2 luni, cum poate angajatorul sa dea un salariat afara? In principiu angajatorului i-ar conveni daca ... (vezi toată discuția)
Notificare de preaviz in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani prodanslc prodanslc sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani si am primit din partea angajatorului notificare de preaviz in care se spune ca incepind cu prima ... (vezi toată discuția)
Concediere salariatului in urma restructurarii unu post valexandra valexandra Buna ziua, Sunt angajator si doresc sa concediez un salariat din motive strict personale. Singura metoda legala este , cred eu, concedierea in urma ... (vezi toată discuția)