avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Doresc sa va intreb daca ma puteti ajuta in privinta problemei mele. Daca am fost somera si m-am angajat pe perioada nedeterminata insa dupa o luna angajatorul nu mai are nevoie de serviciile mele, mai pot beneficia de indemnizatie de somaj sau trebuia sa lucrez mai mult ca sa-mi pot depune din nou dosarul de somaj? Precizez ca am fost somer indemnizat pe o perioada de 2 luni si mai aveam dreptul la inca 10 luni.
Cel mai recent răspuns: Isabela_bv , utilizator 21:32, 13 Decembrie 2009
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea dreptului la indemnizația de șomaj dupa cim pe perioada nedeterminata ReVa22 ReVa22 Am fost angajata timp de 15 luni cu contract de munca pe perioada nedeterminata, pana la desfiintarea locului de munca. Dupa ce am fost somera 3 luni, cu ... (vezi toată discuția)
Reluare somaj dupa angajare cu cim perioada nedeterminata si incetare in perioada de proba DoraVasile DoraVasile Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face si daca se mai poate face ceva in situatia mea, care se prezinta astfel: Am beneficiat de somaj o ... (vezi toată discuția)
Angajare doar pe perioada de proba in timpul somajului ContSters146211 ContSters146211 Sunt un ``proaspat`` somer, inregistrat din data de 20 mai a.c. De-abia am luat prima plata ! Ma confrunt cu o situatie interesanta: am gasit un loc de munca, ... (vezi toată discuția)