Pot fi concediat de angajator cu notificare scrisa conf art. 31, alin 3 din Codul Muncii, care presupune incetarea perioadei de proba, o stipulare de care eu nu stiam ca s-a convenit asa la incheierea ctrctului de munca, atata timp cat in contract este specificat ca durata contractului este pe o perioada nedeterminata ?!
Am inteles. Totusi nu mi se pare corect, atata timp cat nu e convenit sau stipulat in contract acest aspect in prealabil, pentru ca tu, in postura de angajat, sa stii ca esti pasibil de a fi concediat in primele 3 luni sau la sfarsitul acestora care reprezinta "perioada de proba", desi habar n-aveai ca te afli in teste, atata timp cat nu ti se spune asta. Legea asta e o portita care e favorabila angajatorilor pt a-si putea concedia angajatii fara preaviz si fara motiv. O lege destul de incorecta, as spune eu, unde angajatul nu este protejat deloc si habar n-are ca-l pandeste pericolul concedierii in aceste 3 luni. Cu ce ratiune a fost gandita oare legea asta ?!
Perioada de proba
Mmariana
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt angajata cu contract perioada nedeterminata.De putin timp am anuntat ca sunt insarcinata ceea ce a cam ... (vezi toată discuția)