avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediat conform art.31, aliniat 3
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediat conform art.31, aliniat 3

Pot fi concediat de angajator cu notificare scrisa conf art. 31, alin 3 din Codul Muncii, care presupune incetarea perioadei de proba, o stipulare de care eu nu stiam ca s-a convenit asa la incheierea ctrctului de munca, atata timp cat in contract este specificat ca durata contractului este pe o perioada nedeterminata ?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 30 Aprilie 2020
Asa banuiam si eu, insa altii au alta parere. In caz ca aceasta companie totusi a dat curs acestui tip de concediere, incalcand clauzele contractuale, ce pot face eu pentru a-mi cere drepturile ? Sa-i dau in judecata, si atat ? Reclamatie la ITM ? Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba Mmariana Mmariana Buna seara Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt angajata cu contract perioada nedeterminata.De putin timp am anuntat ca sunt insarcinata ceea ce a cam ... (vezi toată discuția)
Concediata fara motiv plauzibil si fara preaviz. ContSters207973 ContSters207973 Buna ziua. Pe data de 21 martie am semnat un contract in 2 exemplare de angajare cu un dealer Vodafone,activitatea a inceput in aceeasi zi. Pe contract nu ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Biocip Biocip Concedierea in termen de 15 zile de la angajare (vezi toată discuția)