avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare succesiune

In urma decesului tatalui si dupa dezbaterea mostenirii la notariat comform legii am intrat in posesia Certificatului de Mostenitor unde mi sa stabilit mostenirea dupa tatal decedat.Va intreb ina cesta caz pot sa donez sau sa vand drepturile mele succesorale unei terte persoane.Cu stima va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:17, 30 Aprilie 2020
Buna ziua,
Vindeti sau donati bunurile asupra carora aveti drept de proprietate, drept conferit prin acel Certificat de mostenitor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare act de mostenire, solutie de a evita succesiunea zulg zulg Buna ziua. Daca poate sa ma lamureasca cineva: Bunica mea detine un apartament pe numele ei. O casa la tara si pamant pe numele parintilor ei. Nu are ... (vezi toată discuția)
Donatie caddya89 caddya89 Daca unicul mostenitor al mamei sale detine doar certificatul de deces, fara sa fi facut dezbaterea succesiunii, este posibil ca el sa doneze unei terte ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant de catre coproprietar, cu proprietar decedat Crissy13 Crissy13 Buna ziua . Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma. Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)