avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Traducere scrisoare Anglia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Traducere scrisoare Anglia

Am primit recent o scrisoare din anglia in care ma anunta ca din data x nu mai primim alocatie pentru copil. Vreau sa folosesc aceasta scrisoarea ca dovada ca nu mai primim alocatie si sa aplicam pentru cea din Romania. Trebuie doar tradusa scrisoarea sau avem nevoie de apostila?
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2020
Cristina24252627, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina24252627 , utilizator 18:07, 30 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este suficent sa fie tradusa de o persoana autorizata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil camelian camelian In 2010 am divortat de sotul meu copilul fiindu-mi incredintat spre crestere. Tatal lui a aplecat la munca in Anglia, iar acolo a solicitat alocatie pt copil. ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune din s.u.a. virgilius virgilius Persoana de la care trebuie sa primesc o declaratie de renuntare la succesiune locuieste in Seatle. Am inteles, de pe internet ca Seatle este in jurisdictia ... (vezi toată discuția)