avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa 8 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa 8 ani

Buna ziua,

Tatăl meu a murit acum 8 ani. Încă nu am facut succesiunea, din diverse motive.
Suntem 4 frați, doar 3in apropiere, al 4-lea nu stim unde este. Al 4-lea urmaș este trecut în actele e succesiune.
Nu avem posibilitatea sa luam cumva legatura cu ea, dar vrem să facem demersurile pentru succesiune.
Putem să face asta fără al 4-lea urmaș?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:41, 1 Mai 2020
Nu. Notarul va cere un document care sa ateste situatia acestui urmas.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
DA, va trebui sa invederati notarului situatia, sa solicitati sa se faca citarea prin mica publicitate si apoi se dezbate succesiunea celui lipsa dandui-se cota ce i se cuvine!

mergeti la notar si discutati cu el
Incercati sa gasiti fratele disparut si cu ajutorul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date Strada Obcina Mare 2, București 061593.
Cautati pe site ce taxe si acte trebuiesc.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar anatanase86 anatanase86 Buna ziua; Am fost doi proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune celalat proprietar a decedat si au mostenit copiii care sunt stabiliti in afara ... (vezi toată discuția)
Testament Aciaotnet Aciaotnet Buna ziua! Tatăl meu avea un frate. Tata a murit,iar bunica a facut un testament in care specifică ca ii lasa totul celuilalt fiu,cu condiția să o ... (vezi toată discuția)
Mostenire Neronero1 Neronero1 Cum trebuie sa procedez in situatia in care a murit tatal meu biologic acum o Saptamana.. pe numele carui sunt in acte..dar care nu ma cautat niciodata stiind ... (vezi toată discuția)