avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent

Bună ziua! Eu pe 1 iunie ar trebui sa ma întorc la serviciu ptr a beneficia de stimulent. Dacă Mall nu se deschide as putea depune dosarul ptr stimulent sau nu? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 3 Mai 2020
Daca nu realizati venituri supuse impozitului pe venit, atunci nu puteti beneficia de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dupa demisie maddy0805@yahoo.com maddy0805@yahoo.com Buna ziua. In luna mai am nascut,am beneficiat de concediul de maternitate de 126 ( cumulat post si prenatal) si am decis ca dupa terminarea acestuia sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie! buna ziua! am nascut in data de 21.04.2023, ... AndreeLoredana AndreeLoredana Stimulent de insertie! Buna ziua! Am nascut in data de 21.04.2023, pe 12.06.2023 am bagat dosarul de indemnizatie, cand ar trebui sa imi reiau activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil AdinaTurcu AdinaTurcu Buna ziua! Ma numesc Adina si am o intrebare.In 2 mai 2011 am ramas fara serviciu datorita disponibilizarii dupa 4 ani de lucru . In data de 17 iunie 2011 ... (vezi toată discuția)