avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Training companie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Training companie

Buna,
Este legala desfasurarea unui training cu 12+ persoane in timpul starii de urgenta? Dar dupa incheierea starii de urgenta?
Trainingul este desfasurat de angajator, pentru a mari numarul de angajati. Ce masuri de protectie trebuie luate de acesta?
Cel mai recent răspuns: Ela87 , utilizator 09:10, 4 Mai 2020
Buna ziua,
Eu zic ca nu se poate face training cu 12+ persoane acum, daca prin Ordonantele militare sunt interzise adunarile a mai mult de 3 persoane.
Eu zic sa asteptati sfarsitul Starii de urgenta sau sa faceti training cu max. 2 persoane odata ( cu dvs. o sa fie 3...).
Puteti cere angajatorului respectiv sa intrebe si medicul de medicina muncii cu care are contract despre acest subiect.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc pentru raspuns.
Si eu sunt de aceiasi parere. Nu este momentul potrivit pentru un astfel de training.
Insa seful meu a fost categoric : "din data x incepi un training cu y oameni. Masurile de siguranta, daca vrei, le tii" - fara mai multe informatii.
Sunt pusa intr-o situatie delicata; nu vreau sa imi nici neglijez obligatiile de munca nici sanatatea, de aceea incerc sa ma informez aici cu privire la ce obligatii ar trebui sa indeplineasca angajatorul inainte de a ma trimite sa sustin la acel trainig, daca este sau nu legal, pentru a stii cum sa pun problema.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2020
Ela87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a ramane la un loc de munca 6 luni cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare: este legal ca un salariat sa fie obligat sa ramana la locul de munca unde a fost angajat (dupa trainig-ul efectuat) timp de 6 luni? ... (vezi toată discuția)
O angajata gravida poate sa refuze indeplinirea atributiilor conform fisei postului? Rocsanne Rocsanne Buna seara, Spuneti-mi, va rog, ce se poate face in cazul in care o angajata care instiintat firma ca este insarcinata profita de aceasta stare si nu-si mai ... (vezi toată discuția)