Buna,
Este legala desfasurarea unui training cu 12+ persoane in timpul starii de urgenta? Dar dupa incheierea starii de urgenta?
Trainingul este desfasurat de angajator, pentru a mari numarul de angajati. Ce masuri de protectie trebuie luate de acesta?
Buna ziua,
Eu zic ca nu se poate face training cu 12+ persoane acum, daca prin Ordonantele militare sunt interzise adunarile a mai mult de 3 persoane.
Eu zic sa asteptati sfarsitul Starii de urgenta sau sa faceti training cu max. 2 persoane odata ( cu dvs. o sa fie 3...).
Puteti cere angajatorului respectiv sa intrebe si medicul de medicina muncii cu care are contract despre acest subiect.
Multumesc pentru raspuns.
Si eu sunt de aceiasi parere. Nu este momentul potrivit pentru un astfel de training.
Insa seful meu a fost categoric : "din data x incepi un training cu y oameni. Masurile de siguranta, daca vrei, le tii" - fara mai multe informatii.
Sunt pusa intr-o situatie delicata; nu vreau sa imi nici neglijez obligatiile de munca nici sanatatea, de aceea incerc sa ma informez aici cu privire la ce obligatii ar trebui sa indeplineasca angajatorul inainte de a ma trimite sa sustin la acel trainig, daca este sau nu legal, pentru a stii cum sa pun problema.