avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna ziua!
Doresc sa public Codul lui Caragea intr-o carte. Continutul este extras dintr-o carte in care apare alaturi de alte adnotari si legi ale vremii. Ce cadru si ce traseu legislativ se foloseste pentru a nu intampina probleme? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgetag , utilizator 09:35, 6 Mai 2020
daca extrageti doar codul, fara adnotarile si adaugirile de care vorbiti, nu veti avea nici o problema.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cumpara cota parte a unui imobil daca exista proces pe rol la acel imobil desi inainte era ok? buna seara! eu am un apartament luat 50-50% cu fostul meu prieten. ... Unis22 Unis22 Buna seara! Eu am un apartament luat 50-50% cu fostul meu prieten. Amandoi suntem proprietari cu parti egale si amandoi aparem asa in CF! Eu as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament prin programul prima casa care are ipoteca de rang i ContSters74807 ContSters74807 Buna ziua, am o problema si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta. In decembrie 2007 am incheiat un precontract pentru cumpararea unui apartament care are ... (vezi toată discuția)
Baza de date - drept de autor laura-jurist laura-jurist buna ziua imi permit sa va supun atentiei o chestiune pe care eu o consider delicata: se poate considera o baza de date ca fiind protejata de legea privind ... (vezi toată discuția)