avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare firma si contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare firma si contabilitate

Am o firma infiintata (srl-d) in urma cu 2-3 ani. Am depus d100 pe 0 trimestrial. Acum vreau sa incep o mica afacere si nu stiu ce ar trebui sa fac. Care sunt pasii de urmat pentru a fi in legalitate dpdv al taxelor si al contabilitatii. Este vorba de servicii de curatenie. Ce ar trebui sa fac? Cu recunostinta, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 18:27, 4 Mai 2020
Buna ziua,

Ar trebui sa solicitati o fisa de platitor la ANAF pentru a plati eventuale diferente, a depune toate declaratiile/bilanturile daca nu au fost depuse.Certificatul de atestare fiscala solicitat dupa ce rezolvati aceste aspecte atesta ca e totul in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finante srl nou infintat mefistos mefistos Buna ziua, Am infiintat o firma mai exact un SRL si am ridicat actele de la ONRC.Nu stiu care sunt pasii care trebuie parcursi in relatia cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa ContSters403297 ContSters403297 Buna ziua Am avut un srl in 2008 si in 2009 l-am suspendat pe perioada de 3 ani si de atunci nu a mai avut activitate si nu are nici in prezent .si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contabil srl'd Cristi_nu Cristi_nu Buna ziua, Detin un Srl-D (firma de curatenie) in care sunt unic asociat si totodata eu fac si curatenie (nu am angajati). In acest caz,sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)