Mostenesc un tern cu vita de vie unde am mers sa execut lucrarile de primavara la aceasta cultura si ce am constatat .
Mentionez pentru inceput ca nu locuiesc permanent ci doar in perioada primavara - toamna si ce descopar ? ca vita de vie a fost taiata de la suprafata solului si 2 ( doua ) randuri scoase cu plugul .
Am solicitat interventia Politiei locale sa constate cele de mai sus , au urmat investigatii , nu s a ajuns la o concluzie dar se banuieste 99 % ca acest lucru a fost facut de o asociatie care detine mai multe terenuri .
Fac precizarea ca terenul vecinului meu care avea tot vita de vie a fost arat de persoana care se banuieste ca a efectuat " lucrarea " si la mine avand acceptul / acordul acesteia .
Am dat declaratii , am dovedit cu documente ca terenul imi apartine , politia a incheiat un dosar care am inteles ca inca nu i a dat drumul invocand situatia actuala cu COVID - 19 , eu nu pot inca parasi localitatea , am luat legatura telefonica cu politia de acolo si raspunsul a fost ca ma asteapta cu o adeverinta de la primaria locala care imi comunica ca nu se implica in acest caz ci numai politia si dorsec unele precizari :
1 Cum este mai bine , pentru ca eu doresc sa recuperez pagubele produse , daca venea si discutam ca au " gresit " sau mai stiu eu ce , poate ca eram intelegator , sa deschid dosar civil sau penal
2 Pot solicita pagube materiale dar si morale
3 Daca solicit pagube morale trebuie sa platesc o taxa
4 Ce ma sfatuiti sa fac si ce sanse am
Va multumesc
eugarizan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru ca politia care instrumenteaza cazul nu a mai raspuns la telefon pentru a vedea in ce stadiu se afla dosarul , in sfarsit am reusit sa dau de acesta si l am intrebat daca dosarul isi urmeaza cursul .
Raspunsul a fost ca nu din cauza acestor stari de urgenta si alerta parchetele nu primesc inca dosare ( ! )
Intrebare :
- Poate cineva sa mi spuna care este adevarul ? oare parchetele nu mai functioneaza ?
Multumesc
Teren
jenicaprod
Am avut o problema cu un teren cultivat cu vita de vie, imediat dupa 1990. Vecinul meu, a vandut terenul si casa unei alte persoane. Cand a facut documentele ... (vezi toată discuția)