Buna ziua,
Am facut o plangere penala impotriva unei persoane plus firmei pe care o reprezenta pentru acuzatia de inselaciune la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.. Raspunsul primit nu imi este favorabil iar eu cred ca cei ce trebuiau sa faca cercetari (politia rurala) nu au facut nimic. Cum pot sa vad dosarul in cauza ? Cum trebuie sa procedez ? Unde trebuie sa ma adresez ?
Multumesc anticipat.
Adrian
Daca s-a dispus clasarea, aveti dreptul sa formulati plangere in 20 de zile de la comunicarea actului prin care s-a dispus solutia.
Pentru pregatirea apararii, solicitati consultarea dosarului. Cererea o adresati procurorului.
Multumesc mult pentru raspuns.
Eu sunt pagubitul si cele 20 zile au trecut de mult timp. Voiam sa vad dosarul ca sa imi dau seama daca politia a facut investigatii sau a dat solutia din burta. Cred ca e dreptul meu sa vad dosarul oricand fiind parte in dosar.
Buna ziua
Si eu sunt pagubitul drept pentru care s a intocmit dosat penal dar cercetarile continua pentru ca nu se cunoaste cel care a savarsit fapta !
Spun ca nu se cunoaste , dar realitatea este alta si anume :
- Cel care mi a produs mie paguba adica a desfiintat terenul unde era cultivata vita de vie pentru ca asa a inteles el ca daca vecinul meu a dorit acest lucru ( adica a avut acceptul acestuia ) , de ce sa nu procedeze si in cazul meu tot asa
Pentru acest lucru trebuiesc anumite utilaje speciale , de exemplu o fadroma pentru a scoate din radacini cei 3 ( trei ) nuci , sa taie , sa toace si sa arunce in vant coardele de la vita de vie si sa are ternul pentru scoaterea din radacina a vitei de vie , deci nu este asa de usor si nu toti dispun de acel arsenal cu care sa te deplasezi la fata locului care poate fi riscant in cazul ca esti vazut de cineva .
Au trecut aproape 7 ( sapte ) luni de cand s a produs paguba , se fac cercetari pentru aflarea persoanei / persoanelor si cand intreb in ce situatie este dosarul , raspunsul : se cerceteaza !!!!
M am gandit drept pentru care solicit un raspuns din partea dumneavoastra sa solicit punerea la POLIGRAF - Detectorul de minciuni - a persoanei care a executat lucrarea la vecinul meu sa vedem daca coincid declaratiile , pentru ca eu sunt convins 100% ca aceasta este persoana care a efectuat lucrarea si la mine pentru care revin , nimeni nu se deplaseaza cu acele utilaje care sunt foarte mari , adica trebuiesc 3 utilaje
Repet intrebarea :
- Pot solicita punerea la POLIGRAF a persoanei care probabil a dat declaratie ca el a efectuat lucrarea la vecinul si la mine nu ? pot fi refuzat ? daca da , din ce motiv
Multumesc
O solutie
eugarizan
Mostenesc un tern cu vita de vie unde am mers sa execut lucrarile de primavara la aceasta cultura si ce am constatat .
Mentionez pentru inceput ca nu ... (vezi toată discuția)