avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Cum pot determina un Agent de politie sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Cum pot determina un Agent de politie sa inainteze ...

Buna ziua
Cum pot determina un Agent de politie sa inainteze un dosar penal pentru distrugere dupa 8 ( opt ) luni de cercetari ? !
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 10:30, 2 Noiembrie 2020
Cautati sa angajati avocat ca sa va ajute în demersuri.
Legea va da acest drept.
Formulati cerere urgentare.
Nu are nicio sansa daca face singur fara avocat cerere.
99,9 % din astfel de cereri sunt ignorate pana nu apar avocatii in caz.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc
Am facut cereri in acest sens unde am aratat care ar fi faptasul care in proprtie de 99,99 % se cunoaste , raspunsul este : se fac cercetari ( ! ) unde pana in acest moment nu s a luat nicio declaratie si vecinului meu care este un " pion " principal in ancheta
Am fost in audienta si la seful lui , nu pot influienta ancheta , acesta este raspunsul , am propus si punerea la POLIGRAF a acelor prsoane care se presupun ca sau luat declaratii , dar pentru acest lucru ar trebui luate declaratii vecinului caci stie cine a produs prejudiciul pentru ca acelasi lucru s a intamplat si la el , dar a avut acceptul lui
Din cate am inteles , se pare ca este o intelegere de musamalizare si tragere de timp !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)
Explicati-mi va rog ce se poate intampla floricica_1986 floricica_1986 am sa va spun povestea pe scurt... prin luna martie am fost la un chef impreuna cu o prietena de-a mea. de la acel chef a disparut un telefon... Noi am fost ... (vezi toată discuția)