avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu mai am citatia,ce se va intampla?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu mai am citatia,ce se va intampla?

Daca am pierdut citatia,si ma prezint la politie in termenul de 5 zile,cu restul actelor cerute,ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Standolariu Mariana , utilizator 10:31, 5 Mai 2020
Daca va prezentati la autoritate la data si ora impusa in citatie,impreuna cu acetele solicitate ,nu veti suporta consecinte pentru neprezentare citatie
Afla polițistul cine va cauta.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos !
Multumesc frumos !
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
Standolariu Mariana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor Ad3 Ad3 Buna ziua.As dori un sfat....totul a inceput cand un individ a fost prins conducand in stare de ebrietate si fara permis de conducere.L-a prins politia,eu eram ... (vezi toată discuția)
Politia. (un raspuns) Cristian Bebe Cristian Bebe In urma cu aproximativ 1 luna a avut loc un scandal pe strada iar eu si un prieten am fost martori fara sa vrem pt ca s-a nimerit sa fim prin zona. Ieri am ... (vezi toată discuția)
Intimat pentru fond - plangere contraventionala moreira moreira Buna ziua, Am primit o citatie azi care spune ca eu..sunt chemata in instanta cam 304 cod 1 civil - vacanta pe data de 24 aug 2009 ora 8.30 in calitate de ... (vezi toată discuția)